Ritkán Látható Előadás és Közönségtalálkozó!

2019. szeptember 20. JTom

Kedves Olvasók és Rajongók! Büszkén jelentjük be hogy a blog első közönségtalálkozója október 18-án lesz Szegeden! Mindenkit szeretettel várunk az ingyenes rendezvényre a Csongrád Megyei Levéltárba (Szeged, Dóm tér 1-2.) 10 órára.

Találkozhattok néhány szerzővel, a bloggazdával azaz velem és az Arcanumtól is érkezik valaki a tervek szerint. Három sztorit is elmesélünk, olyat is amit még nem olvashattatok az oldalainkon. Ja, és "Napi érdekes" is lesz... Utána kötetlen beszélgetés, kérdezhettek a blogról, személyünkről.

Továbbá az első öt érdeklődő fekete-fehér családi (vagy bármilyen) fotóit díjmentesen kiszínezzük, de bárkinek lehetősége lesz színeztetni mindössze 2500 forintért! Kihagyhatatlan lehetőség! A képeket lehetőség szerint digitális formában hozzátok, különben kölcsön kell vennünk kis időre.

Ha sikeres lesz a rendezvény akkor az elkövetkező hónapokban több helyen is megfordulunk az országban. Gyertek el!

A Csongrád Megyei Levéltár és az Arcanum által támogatott esemény plakátja:

2019_10_18.jpg

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ritkanlathatotortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr715125572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2019.09.24. 02:44:59

Sajna másfelé leszek.
süti beállítások módosítása