Nyári válogatás - Július 5-6-7.

2017. július 08. JTom

Felső tízezer  >>>

A hetvenes-nyolcvanas évek leggazdagabbjai saját környezetükben

 

Szovjet árukatalógus - 1981  >>>

Sosem volt szovjet jólét egy katalógus lapjain

 

Kémek, mint mi  >>>

Egy amerikai követségi dolgozó saját fotói a kommunista Szovjetunióból és lopott felvételei Sztálin temetési menetéről Moszkvában.

A bejegyzés trackback címe:

https://ritkanlathatotortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5912649809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JTom · http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu 2017.07.09. 20:33:08

@zombigyilkos: köszönjük a tanácsot, de ahogyan enpera is írta azért mert nyár van, pontosabban nyári szünet. a munkám miatt nem tudok foglalkozni a bloggal szeptemberig.
a régebbi bejegyzések nagyon sikeresek a FB-ról történő elérésben. rengetegen jöttek az új követők, akik nem olvasták még a régi cikkeket. tudom hogy ez a "törzsvendégeknek" nem éppen a legjobb megoldás, de vigasztaljon, hogy minden szombaton új cikket teszünk ki és a másik pozitívum, hogy a saját domainen a reklámokból befolyó összegből ősszel egy fergeteges nyereményjátékkal jövünk! persze ehhez ott is regisztrálni és kommentelni kell. aki kimarad, majd lemarad. ;)

Ernoke 2017.07.13. 15:02:06

a felső tízezres képek elképesztően menők. :)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.07.13. 19:48:03

@zombigyilkos: nem jó ötlet, itt legalább tudok kommentelni, ott nem :) fb-m sincs

Hogyan történt? 2017.07.22. 13:44:07

@zombigyilkos: A blog.hu persze nem engedi a 301-es átirányítást, nekik nem érdekük más weboldalakra küldeni a látogatókat. Az itteni posztokat lehetne törölni, s a tartalom helyére egy linket rakni az új elérhetőséggel, bár ez sem olyan jó megoldás, mint a 301-es átirányítás.

Abban bízunk, hogy a Google idővel észre fogja venni, hogy innen eltűnt egy-egy bejegyzés, s a Hogyan történten meg megjelent, így majd oda viszi a látogatókat. Persze a Google index frissüléséhez idő kell.

A látogatók nagyon nagy része amúgy sohasem látta a Ritkán látható történelem régebbi bejegyzéseit, személy szerint én pedig szívesen olvasom újra a régi posztokat is. Azt megértem, hogy a blog törzsolvasói ki vannak éhezve az új tartalomra, de mindenkinek van családja és megélhetése, így jelenleg ebben az iramban tud fejlődni a dolog. :)

@enpera: Most már az isten sem ment meg attól, hogy kommentelj a Hogyan történt cikkeinél, már regisztrálni sem kell hozzá.
süti beállítások módosítása