A Ritkán Látható első online műsora

2020. december 27. JTom

Amiről a Szovjetunióban nem beszéltek

 

A fenti címmel most először nézhettek online adást a bloggazda előadásában!

999.jpg

A néhány hete indított szavazás szerint hatszáznál többen lennétek kíváncsiak ilyen jellegű műsorra, aminek két okból is örülök. Hiszen nincs annál nagyobb öröm, amikor hasonló érdeklődésű emberekkel lehetünk együtt és ennek anyagi hasznait is évezheti a blog a jegybevételből, így a fenntartás mellett további programokat és projekteket indíthatunk be. Többek között fizetős képgyűjteményektől vásárolhatunk és a vírushelyzet elmúltával folytathatjuk az eddig néhány találkozót megért előadássorozatot, amit országosan képzelünk el. Ott lehet interaktívan, jó hangulatban fotókat nézni, higgyétek el, kipróbáltam.

 

Technikai tudnivalók az adással kapcsolatban:

Jegyvásárlás

A jegyeket mostantól bármikor megvásárolhatjátok EZEN a linken. Többféle magyar bankkártyával és PayPal-lal is lehet fizetni, a jegyár: 1.950 HUF. Érdemes előre megvenni a jó helyek miatt, nehogy eléd üljenek és ne láss jól :)

KATT IDE A MŰSORHOZ:

rlt_online1.jpg

 

Az ár szimbolikus, ezzel támogathatod (egyik?) kedvenc blogodat, ami már nyolcadik éve működik nonprofit.

 

A műsor megtekintése

A műsor már mostantól elérhető!

A vásárlással egy időben kapott kóddal 48 órán belül lejjebb a beágyazott lejátszóban vagy a videótárban ITT indíthatjátok el a műsort.

FONTOS: Egy kóddal egy gépen, egy alkalommal nézhető meg a műsor.

Nem kell sietni. Ha az ünnepek alatt mégsincs időd, a műsor később is elérhető lesz a tékában, később is vásárolhatsz hozzá kódot. Ennek linkje mindig látható lesz a blogon.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki megvásárolja a jegyet, hisz így a kapott tartalom mellett a blogot is támogatja.

Az adás teljes időtartama 93 perc. Jó szórakozást hozzá!

Amiről a Szovjetunióban nem beszéltek

Akik éltek a rendszerváltás előtt megszokhatták, hogy a volt Szovjetunióban nem verték nagy dobra, ha valami nem sikerült. Balesetek az űrkutatásban, nukleáris, vagy természeti katasztrófák..., amíg mások nem bizonyították hogy megtörténtek, a szovjet hatóságok és a totálisan cenzúrázott sajtó próbálták agyonhallgatni az eseményeket.
A külvilág felé a Szovjetunió - főleg a hidegháború időszakában - olyan tökéletesen szabályozott volt, ahol nem fordulhatnak elő például tömegközlekedési balesetek sem. Mert a propaganda szerint, a párt felé elkötelezett dolgozók munkájukat oly kimagaslóan végezték, hogy a balesetek bekövetkezésének valószínűsége csaknem nulla.
Ám sajnos ez nemcsak az ilyen jellegű balesetekre nem volt igaz.

Hallottunk-e pl. 1990 előtt rendszerellenes megmozdulásokról? Repülőgép-eltérítésekről vagy a szovjet Titanicról, esetleg űrbe veszett kozmonautákról? Minderről és még temérdek másról is hallhattok 120 fotóval az első online adásunkban.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ritkanlathatotortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr6116329118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2020.12.27. 12:19:23

Érdekelne, de internet közvetítéssel nem fizetek. A netrendeléseket is kizárólag csak utánvéttel.

jamboox 2020.12.27. 12:29:57

Arról nem lehet szó, hogy inkább fizetek többet, de többször is meg lehessen nézni? Már látatlanba mondom, hogy lesz olyan érdekes és információ gazdag, hogy elsőre fel se lehet majd fogni.

JTom · http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu 2020.12.27. 13:25:03

@jamboox: egyelőre 12 óra alatt többször nézhető az első indítás után. szolgáltatófüggő, jeleztem felé

JTom · http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu 2020.12.27. 13:36:30

@jamboox: ezt intéztem: 48 órán belül többször megnézhető a műsor és közben természetesen visszapörgethető is a lejátszóban.

JTom · http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu 2020.12.27. 13:38:05

@Drizari: mint olvashattad ez igazából a támogatóknak lett kitalálva, hogy adjak is valamit az adományért cserébe

jamboox 2020.12.27. 14:17:02

@JTom: Na, ez is valami. Intézem a fizetést. Sajnos (szerencsére) külföldön élek és magyar kártyám nincs, se paypalim, de jövő héten ráfekszek a témára és szilveszterkor, újévkor lesz mit néznem. Az pont 48 óra. A téma is érdekel. Csalódni biztos nem fogok. Mint ahogy eddig sem.

Patkós Ildikó 2020.12.28. 08:22:34

Jegyemet beszereztem. De az eddigi tartalom is bőven megérdemli a támogatást. Hajrá RLT!

jamboox 2021.01.03. 11:30:28

Na, ez jó volt! Jöhet a következő!

Smouse 2021.01.03. 16:00:52

Érdekes volt, köszönöm. Én is várom a következőt :)
süti beállítások módosítása