Logo Pic
venember83 2024. szeptember 08.

Megvan a megállapodás Kostić ügyében

kostic_filip_melegit_allianz_gyepen.JPGA Juventus bő keretében több olyan futballista is található, akit a vezetőség és az edző elengedne, ám kevés érdeklődés mutatkozott irántuk. Az egyik ilyen futballista Filip Kostić, és az elmúlt napokban több forrás is török érdeklődésről számolt be a szerb védő kapcsán.

Matteo Moretto azt írta, hogy a Fenerbahçe tárgyalásokat folytat a Juventus vezetőivel, és folyamatos az egyeztetés a felek között, mivel a tárgyalófelek szeretnének megegyezésre jutni. A török klub kölcsönben gondolkodik, és a Juventus is kész ebbe beleegyezni, valamint közben a Galatasaray érdeklődése is felmerült.

Fabrizio Romano ma arról írt, hogy megvan a megállapodás Filip Kostić kapcsán. A 31 éves védő kapcsán a két klub kölcsönben állapodott meg kivásárlási opcióval. A Juventus beleegyezett a feltételekbe, és a játékos ezért elutazik az orvosi vizsgálatokra. A játékost 6 millió euróért vásárolhatja ki a török klub, amely a kölcsön időtartama alatt teljes mértékben átvállalja a játékos 3,2 millió eurós bérét.

A szerb futballistát a Juventus 2022 augusztusában szerződtette a kiváló EL-menetelése után, és az Öreg Hölgynél a játékos 87 tétmeccsen 15 gólpasszig és 3 gólig jutott, ám Thiago Motta érkezésével kereten kívül rekedt, és úgy tűnik, hogy José Mourinho csapatában folytathatja pályafutását.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Az Empoli elleni mérkőzés
venember83 • 4 nap
Megütötte Perry Farrell Dave Navarrót a Jane"s Addiction bostoni koncertjén
sunthatneversets • 4 nap
A PSV elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
Sarri: „Szívesen dolgoznék együtt a két Cristianóval”
venember83 • 6 nap
Koopmeiners: "A Juventus mindig is közel állt a szívemhez"
Apuleius • 8 nap
Cikkek a címlapról
A borász boszorkánymester zombijai
Dr. Elson Po, az USA egyik leggazdagabb bortermelője magánszigetén tengeti unalmas mindennapjait (kígyót rak csalfa barátnője ágyába, kasztráltatja az említett hölggyel hetyegő sofőrjét stb.), miközben néhány évvel korábban forgalomba hozott palackjai több tízezer dollárért kelnek el aukciókon, ahol…
Dsida Jenő-breviárium
Dsida Jenő (1907–1938)költő „Dsida jeles formaművész, csöndes bánatok és csendes örömök mélyen vallásos költője, leginkább Kosztolányi örökösének tűnik; megfigyelőkedve, impresszionista ábrázolásmódja erre látszik vallani. Áhítata, vallásossága azonban Babits gondolatvilágának közelébe hozza.…
>