Logo Pic
venember83 2024. június 19.

Nincs előrelépés Douglas Luiz és Calafiori ügyében

mckennie_weston_golorom_1.jpgA Juventus komoly keretátalakítást tervez idén nyáron, és az egyik érkező Douglas Luiz, akinek az átigazolásáról hetek óta pletykál a sajtó. Gianluca Di Marzio értesülései szerint Weston McKennie jelenti jelenleg az akadályt, mivel a futballista kéréseinek az Aston Villa nem kíván eleget tenni. Az olasz újságíró szerint felmerült egy másik játékos bevonásának a lehetősége, miközben a felek megoldást keresnek Weston McKennie szerződése ügyében.

Fabrizio Romano értesülései szerint Douglas Luiz továbbra is elsődleges célpontot jelent Thiago Motta számára, és ezért a Juventus mindent megtesz, hogy sikerüljön megegyezni az Aston Villával. Folytatódnak a közvetlen egyeztetések, mivel Weston McKennie távozási feltételeiről még nem sikerült megegyezni, és az összes fél képviselteti magát a tárgyalásokban.

Romeo Agresti próbálta nyugtatni a kedélyeket, s arra kérte a szurkolókat, hogy őrizzék meg nyugalmukat, mivel a Douglas Luiz ügylet nagyon bonyolult a számos szerződés, ügynök, közvetítő és a két klub vezetőségének az érintettsége miatt. Az újságíró szerint egyszerűen türelemre van szükség, egy szokványos tárgyalási folyamat zajlik a szemünk előtt, és bízni kell a Juventus csapatában, amely az ügylet lezárására törekszik.

Alfredo Pedullà beszámolója szerint Douglas Luiz megszerzése után a Juventus következő célpontja Teun Koopmeiners és Giovanni Di Lorenzo lesz, jelenleg viszont Douglas Luiz testesíti meg az abszolút prioritást, a Juventus nem engedheti meg magának, hogy lemaradjon a játékosról, és bár Weston McKennie akadályozza a megegyezést, az újságíró is nyugalomra int.

Sebastiano Sarno arról tájékoztatott, hogy a Bologna mindent megtesz Riccardo Calafiori megtartása ügyében, de a játékosnál csak a Juventus jöhet szóba annak ellenére, hogy a Tottenham is érdeklődést mutat, és rendkívül jó ajánlatot továbbított az olasz klubnak, és értékesítés esetén a Bologna szeretné külföldre küldené a játékost. A védőjátékos azonban a Juventusra vár, miután mindenben megegyezett már a bianconero klubbal személyes vonatkozásokban.

Fabrizio Romano is megerősíti, hogy Riccardo Calafiori nagyon szívesen csatlakozna a Juventushoz, hiszen ugyanazon mesterrel folytathatná a munkát, és már adott a megegyezés az Öreg Hölgy vezetőségével is, viszont a Bologna és a Juventus között a helyzet igencsak bonyolult, mivel a Bologna magas átigazolási díjat kér a védőért, és külföldre értékesítené a játékost, miközben a futballista álláspontja is fontos szempont.

A Bild újságírója, Christian Falk megerősítette a Bayern München érdeklődését Federico Chiesa ügyében, azonban egyelőre nem zajlanak tárgyalások vagy beszélgetések. A bajor klubnak előbb értékesítenie kell játékosokat, például Serge Gnabry vagy Kingsley Coman távozására van szükség ahhoz, hogy tárgyalásba kezdjenek az olasz válogatott kapcsán. Ugyanakkor a bajor klub kész kifizetni a Juventus által meghatározott 35-40 millió eurós összeget a játékosért.

Alfredo Pedullà egy másik német opcióról írt, hiszen Karim Adeyemi idén nyáron valószínűleg elhagyja a Borussia Dortmundot, és a Juventus szívesen leigazolná a játékost. A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus már érdeklődött a helyzetről közvetítők révén, és a Borussia Dortmund legalább 30 millió eurót határozott meg átigazolási díjként, viszont a német klub szívesen látná keretében Dean Huijsent, aki Mats Hummels utódjaként érkezhetne.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Az EB után érkezhet Di Lorenzo, Adžić a felnőttekkel készülhet
venember83 • 8 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 7 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 5 nap
Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól
venember83 • 3 nap
Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
A generációs alváshiány és a mentális egészség kapcsolata
A mentális egészség romlásának egyik jele az alvászavar. Hogyan hat ránk? Észrevehetők-e generációs különbségek?    F: pexels.com Mit nevezünk alvászavarnak? Ha rendelkezünk olyan eszközzel, ami méri az alvásunkat és legalább 7 napig megfigyeltük magunkat, a 85% feletti alvásminőség jelenti a…
Mesék a kivi madárról
Sok legenda kering a kivi nevű madárról, amely csak Új-Zélandon fordul elő. Mindegyik történet tartalmaz némi igazságot is, ha elég alaposan megvizsgáljuk őket. A maori mítoszokat évezredeken át szóbeli formában adták át egymásnak az emberek. A kivi Új-Zéland nemzeti szimbóluma. Ez a röpképtelen…
>