Brutális

2013. november 25. JTom

18+! Elsősorban háborús kegyetlenségek. Csak akkor nézd meg, ha nem zavar az ilyen tartalom!

1865. A Cold Harbor-i csata után néger munkások gyűjti össze a halott konföderációs (rabszolgapárti) katonák maradványait. Irónikus..jpg

1865. A Cold Harbor-i csata után egy évvel színesbőrű munkások gyűjti össze a halott konföderációs (rabszolgapárti) katonák maradványait. Ironikus, nem?

1891.  Kínai kalózok kivégzése lefejezéssel Kowloon Cityben (HongKong).jpg

1891.  Kínai kalózok kivégzése lefejezéssel Kowloon Cityben (HongKong)

1927. A sanghaji mészárlás alatt Kuomintang katonák kommunistákat fejeznek le..jpg

1927. A sanghaji mészárlás alatt Kuomintang katonák kommunistákat fejeznek le.

1949. Sanghai. Kuomintang egységek kommunistákat végeznek ki..jpg

Úgy látszik nem végeztek, mert 1949-ben újra Kuomintang katonák kommunistákat gyilkolnak.

1943. Britek indukálta mesterséges éhinség Bengáliában (India). Kb. 1.5-4 millióan haltak éhen..jpg1943. Britek indukálta mesterséges éhinség Bengáliában (India). Kb. 1.5-4 millióan haltak éhen. Állítólag Churchill megkérdezte egyik bizalmasától hogy tombol-e az éhinség Indiában, mire igenlő válasz után csak annyit kérdezett "És Gandi még él?"

1941. Pearl Harbour.jpg1941. Pearl Harbour bombázása után vízbe zuhant japán katona holttestét emelik ki.

1943_buna_bech_newguin.jpg1943. Buna Beach Pápua Új-guinea. Amerikai holttestek a parton.

1943_leonard_siffleet.jpg1943. Leonard Siffleet ausztrál katona lefejezése a japán hadsereg által.

1942. Szingapúr bevétele után japán katonák indiai foglyokon gyakorolják a lövészetet. A túlélőket bajonettel halálra szúrkálták..jpg1942. Szingapúr bevétele után japán katonák indiai foglyokon gyakorolják a lövészetet. A túlélőket bajonettel halálra szurkálták.

1941. Finn katonák Paanajärvi-tónál halott szovjet katona teteme fölött a Finn-Szovjet háborúban..jpg1941. Finn katonák Paanajärvi-tónál halott szovjet katona teteme fölött a Finn-Szovjet háborúban.

1941_einsatzgruppen-killing-tm_vinnitsa_28t.jpg1941. Német einsatzgruppe az utolsó zsidót végzi ki Vinnyicában (UKR).

1943life_can_be_harsh_01.jpg1943. Lengyel partizánok kivégzése. Érdemes megfigyelni az arcokat...

1956. ÁVO-sok kivégzése az utcán..jpg1956. Budapesti forradalom. ÁVO-sok kivégzése nyilvánosan, az utcán.

A bejegyzés trackback címe:

https://ritkanlathatotortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr505654965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kóserkóla 2014.07.08. 05:04:42

Az utolsó képsorozaton szinte még gyerekek a "kivégzett" ÁVO-sok. A kép bal oldalán látható vérző fejű fiatalember 19 éves volt akkor. 2004-még élt, igaz, hogy a képen is megörökített sortűzben súlyosan megsérült, aminek következtében mindkét lábát elvesztette.

Andrassy Gabor (törölt) 2014.07.08. 07:29:50

@kóserkóla: Azok nem ávósok. Sorkatonák, akik a Köztársaság téri Pártházat védték a felheccelt csőcseléktől. Ugyanis reakciós provokátorok elterjesztették a hírt, hogy a pártház alatt titkos földalatti börtönökben emberek százai sínlődnek. Erre ostrom alá vonták a pártházat. A bentiek hiába telefonálgattak a drágalátós Nagy Imrének, az fütyült az elvtársaira, erre elhatározták, hogy megadják magukat. Először a fehér zászlót lengető Mező Imrét lőtték hasba, aztán a lincselést követelő tömeg kívánságára ezt a kilenc szerencsétlen sorkatonát. Holttestüket meggyalázták. Ezután benyomultak a pártházba, és természetesen semmiféle földalatti börtönt nem találtak. A provokátorok erre azt kezdték terjeszteni, hogy hallani lehet a föld alól a rabok kopogását és segélykéréseit. Erre kotrógépeket hoztak, és egy hatalmas gödröt ástak a Köztársaság téren, e persze semmit nem találtak. Több helyen mélyfúrást is végeztek, és mikrofonokat engedtek le, de a mikrofonok semmilyen hangot sem közvetítettek. Szóval a brutális lincselés egy nagyon csúfos felsülésbe torkollt. És mindez nem csak a fehér könyvekben volt így, a köztársaság téri eseményeken több nyugati tudósító is jelen volt, és az ő beszámolóikban is ugyanígy olvasható.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2015.01.27. 05:30:46

Churchill egy vegtelenul kegyetlen imperialista fenevad volt. Ha osszeszamoljuk, hogy hany millio artatlan ember halala szarad a lelken, akkor meltan emlegethetjuk Hitlerrel es Sztalinnal egy lapon.
Egyeduli celja a britgyarmatbirodalom rablogazdalkodasanak fenntartasa volt. Ez a gyarmatbirodalom pont ugyanaz volt a briteknek, mint a Lebensraum a nemeteknek.

A japanok ma is ilyenek lelkukben, van szerencsem oket kozelrol ismerni. Ma se ismerik el, hogy ok barmi kegyetlenseget elkovettek volna a 20. szazad elso feleben. Totalisan ellentetei a nemeteknek, akik foldon csuszva kerne naponta bocsanatot.

Az elso kephez:
" halott konföderációs (rabszolgapárti) katonák maradványait" - egyreszt nem rabszolgaparti, hanem rabszolgasagparti, masreszt az atlag konfoderacios katona pont annyira volt erdekelt a rabszolgasagban, mint az atlag eszaki, unios katona
A haborut minden ellenkezo velekedessel es kozkeletu tevhittel ellentetben nem a rabszolgakerdes okozta. Az adok miatt tort ki, az eszaki ipart protekcionista adokkal vedtek a nemzetkozi (angol) arukkal szemben, a del meg ettol a merkantilista gazdasagpolitikatol fuldoklott. Lincoln cseppet se szerette a negereket, felszabaditasukra azert szanta el magat, hogy terdre kenyszeritse a deli allamokat. Lincoln korantsem az volt, akinek a mainstream tortenelemoktatas beallitja.

teddybear01 2015.01.30. 01:40:33

@aki mást mond az hazudik: "Churchill egy vegtelenul kegyetlen imperialista fenevad volt."

Ajaj. Churchill éppen nem volt kegyetlenebb az átlag politikusnál, viszont rendíthetetlenül konzervatívnak számított az angol politikában, és mereven birodalom-párti, mármint neki csakis a Brit Birodalom volt az, ami elfogadható volt.

Persze a mostani hobbi-nácik orrba-szájba gyűlölik, mert főleg az ő érdeme az, hogy Anglia nem feküdt le Hitlernek '39-ben. Nem szabad elfelejteni, hogy Anglia gyakorlatilag egyedüli ellenfélként állt ellen Hitler hódításának egészen a Szovjetunió megtámadásáig. Ha Churchill nem lép fel, akkor folytatta politika miatt egészen más lett volna a II.VH. lefolyása. Chamberlain bukása az akkori belpolitikai közvélemény miatt szükségszerű volt. Sokáig nem lehet olyan gerinctelen és opportunista politikát folytatni sehol.
Chamberlain megítélése a világháború idején és azután kimondottan rossz volt, neve összefonódott az elvtelen és hiábavaló engedmények politikájával. Churchill is keményen vádolta őt a háborúra való felkészülés elmulasztásával.

Ami a rabszolgakérdést illeti, az Amerikai Polgárháború alatt 1865 december 5.-én elfogadott 13.-ik alkotmánykiegészítésével lett eltörölve az USA területén a rabszolgaság. Előtte még az északi államok között is volt rabszolgatartó.

Sopronidemon 2018.01.09. 20:22:35

@kóserkóla: Üdvözlöm! Csak egy apró kiegészítés, pontosabban kettő. 22 éves múlt, és az egyik lábát térdtől lefelé... A többi stimmel.
süti beállítások módosítása