San Francisco 1971 nyarán

San Francisco 1971 nyarán

Nick DeWolf fantasztikus képei az akkor San Franciscóból, ami már akkor is kulturális sokszínűségéről volt híres. További remek fotók vég nélkül a Flickr oldaláról!

FILM - A 44. gyermek

FILM - A 44. gyermek

  NYERTESEKKEL!   Lassan két hete újra itthon vagyok Magyarországon és be kell valljam ami külföldön igazán hiányzik, az a mozi. Persze beszélem a nyelvet (sőt kedvenc sorozataim új részeit is mindig eredeti nyelven nézem), de önfeledten bámulni a vásznat még mindig magyarul a legjobb. Szóval…

Régi magyar diafilmek 14. - Miskolc 1921-ben!

Régi magyar diafilmek 14. - Miskolc 1921-ben!

II. rész A múlt héten megkezdett 1921-es diafilm folytatása. A játék továbbra is él, a két diafilmben látható helyszíneket keressük a Google Streetview-on. A legügyesebb és legtöbb találatot hozó játékos EZT a kiadványt nyerheti meg.

Girls Just Want To Have Fun

Girls Just Want To Have Fun

Ahogyan Cyndi Lauper énekelte: Girls Just Want To Have Fun, azaz a lányok csak szórakozni akarnak. Mai bejegyzésemben vicces, vagy érdekes, minden esetre szokatlan helyzetben lévő apácákat láthattok.

A német retrofuture legjobbjai 2.

A német retrofuture legjobbjai 2.

A múlt héten kezdett sorozat folytatásaként újabb két "jövőbelátó" rajzai következnek. Elsőként Erik Theodor Lössig illusztrációit láthatjátok Werner Büdeler 1954-es, Flug zum Mond című holdra szállással foglalkozó tudományos-fantasztikus könyvéből. Ebben a többfokozatú rakéta repülését, a föld…

süti beállítások módosítása